Вижте и цялата публикация: Преди време се бях пошегувал с личността

...
Вижте и цялата публикация: Преди време се бях пошегувал с личността
Коментари Харесай

Митко Павлов: Хибридната война не е просто израз - тя засяга всек...

Вижте и цялата обява:

 

" Преди време се бях пошегувал с личността на кандидат-кметицата Ваня. Тогава ме емнаха за сексизъм незабавно. Аз си се посмях, тъй като мислех, че всичко е една огромна парлама и в действителност, тя няма никакъв късмет. Защото е лице на една алена завера, да не изреждам тези, които застават зад кандидатурата й. Прочетете сами.

 

За телевизионните и изяви и обществени изявления, няма да приказвам, тъй като тя сама споделя задоволително и нямам толкоз продуктивна фикция, с цел да я доближи във върховете на фразата. Спомняте си по какъв начин щяхме да мрем от боязън зимата, в случай че няма Газпром, след това чужденците по заведенията станаха проблем за нея, през вчерашния ден видях, че не качествено обучение е значимо, а дали има багра в кабинета на класния. Но се оказа, че цялата работа не е такава парлама, както мислех. И че хибридната война не е просто израз, който чета и слушам много в последно време, а визира всеки един от нас.

 

Тия дни гледах много журналистика по малкия екран и изчетох много публикации, на първо място архивни. Исках да си сравня политически изявления на по този начин наречените водачи. Казани не толкоз от дълго време и несъмнено – разминаващи се диаметрално с изказвания казвани през вчерашния ден или оня ден. Те действително, тези по този начин наречени политически водачи, си менят мнението и през два часа, камо ли когато става въпрос за няколко месеца или години. Очевидно сме привикнали на това и не ни пука. И не ни прави усещане.

 

Аз съм на 45 години. Роден съм в София и съм израстнал в София. Спомням си с носталгия всичко хубаво и чисто, което ми се е случвало като дете в този град. Нямам баби на село и тук прекарвах и лято и зиме. Тук съм се влюбвал, тук съм разлюбвал, тук ми се роди дете. Вероятно и тук ще пукна. От нерви:)))

 

Нямам желание да пиша ода за София, а да ви бутна леко и попитам: спомняте ли си какво се е трансформирало в града ни, за всичките минали толкоз доста години?! Спомняте ли си какво ви липсва, в случай че нещо ви липсва?! Не ви ли нервира провинциалната нахъсаност, с която този град се презастрои и унищожи. Всичко изплякано без грам съчетаване в нещо, което да ти е кеф да го гледаш. Мога да ви запитвам за доста неща. Дали ви нервират или не.

 

Мога да изреждам и някои позитивни неща, които са се случили. И които на мен персонално ми харесват. Но уви, множеството от нещата ме нервират. Защото са половинчато направени, в множеството случаи калпаво и небрежно. Да, нови са, ма какво от това А може да е друго яче. Заслужаваме ог, не мислите ли. Защото аз съм безусловно безупречен към тая страна.И би трябвало да пребивавам по този начин, както виждам по какъв начин живеят близките........

 

Започнах с Ваня Григорова, минах през плитката ни памет, а най-после доста желая да ви попитам: Защо, но в действителност за какво не желаеме да живеем по-добре. Защо бе мама му остаряла, живеете някак на инат. Не желаеме ли да ни е малко по-чисто, малко по-подредено и най-важното не сме ли го заслужили?! Плащаме налози, нали?! Не можем ли да търсим по-често отговорност за избора си!? Не ме касае дали ще гласувате на балотаж или не. Просто желая да попитам: Защо отказвате да опитате най-малко да живеете по този начин, както заслужавате?!

 

P.S.
пиша този пост с хейтърски звук, тъй като логаритъмът ще га завърти до повече хора:)))))))))))) прекрасен ден "

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР